Een warmtepomp installatie is een alternatieve, milieuvriendelijke en bovendien erg rendabele manier om uw woning te verwarmen en warm water te produceren.
In de zomer zorgt de warmtepomp voor verkoeling. De werking van de techniek wordt omgekeerd, waardoor de installatie als een soort van airconditioning werkt.
Maak uw woning toekomstklaar met aardwarmte!
Overal in de kamer lekker warm. Comfortabel en behaaglijk. En geen radiatoren meer die in het zicht staan. Daarom kiest u voor vloerverwarming! Met SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems bespaart u bovendien op energie.
Grondboren is vakmanschap, Aardwarmte de toekomst
De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan een schoner klimaat. Er worden allerlei maatregelingen getroffen door de regering om CO2 uitstoot tot een minimum te beperken. Maar werken aan een schoner klimaat, dat kunt u ook zelf! Hoe energiezuiniger u bent, des te minder CO2 uitstoot en hoe minder de lucht vervuild wordt.
Een aardwarmtesysteem is hier een perfect voorbeeld van. U gebruikt de warmte die in de bodem opgeslagen zit om
Energie concepten voor nieuwbouw en renovatie.

Door jarenlange ervaring brengen wij mensen en produkten bijelkaar om zo de meest efficiente systemen te kunnen
bouwen.

Voor- en met elkaar.
Duurzame techniek is het opwekken van energie waarbij gebruikt gemaakt wordt van duurzame energiebronnen. Deze bronnen ontlenen hun naam aan hun relatieve onuitputtelijkheid en zijn onbelastend voor het milieu bij het inwinnen en omzetten naar bruikbare energie.
Een Knipping kozijn is uniek. Door de combinatie van kunststof en aluminium hebben wij een productlijn gecreëerd met onderhoudsvrije kozijnen, deuren, dakkapellen, tuindeuren, schuifpuien en draaikiepramen. Een duurzaam kozijn van Knipping betekend besparen op onderhouds- en energiekosten, tot wel 30%! Knipping maakte zelfs kozijnen voor een Passiefhuis. Goede isolatie van uw kozijnen is van groot belang. De waarde van uw woning stijgt hiermee en er gaat minder onnodige warmte verloren. Goed voo
Altijd al willen weten welke maatregelen u allemaal kunt treffen om uw woning te verduurzamen? Het Duurzaam Bouwloket van uw gemeente kan u onafhankelijk informeren en adviseren over wat u allemaal aan uw woning kunt verbeteren om jaarlijks veel geld en energie te besparen. Dit kan gaan om energiebesparing, verbetering van uw energielabel, comfort en luchtkwaliteit in huis.
Esolva gelooft in de zon als energiebron voor nu en in de toekomst. Het is onze passie innovatieve zonne-energie oplossingen op de markt te brengen en te ontwikkelen. Onze productenlijn draagt bij aan een schone en duurzame toekomst. High-performance poly-en mono-kristallijne modules hebben een grote toepasbaarheid, zijn stabiel en hebben in de zon een schijnbaar onuitputtelijke energiebron.
Tonzon vloerisolatie bestaat uit een combinatie van bodemfolie en thermoskussens. Deze combinatie zorgt ervoor dat de warmte van uw huiskamer niet meer via de vloer verdwijnt. Zowel houten als betonnen vloeren kunnen worden behandeld. Na behandeling is uw vloer niet langer een (natte) koudebrug.

Tonzon Bodemfolie Tonzon vloerisolatie

Op de bodem van de kruipruimte wordt een stevige niet isolerende folie bevestigd. Hierdoor kan er geen vocht meer optrekken uit de grond.
Hooijberg b.v. Langedijk Bouw, breed actief op het gebied van Burgerlijke- en Utiliteits- bouw, renovatie en preventief onderhoud, is een bouwer die meedenkt en meedoet in het totale bouwproces.

Vanaf de initiatieffase tot en met de nazorg zijn wij een actieve partner die u graag terzijde staat bij het realiseren van uw bouwplannen. Met Hooijberg b.v. Langedijk Bouw als participant in een bouwteam bent u verzekerd van praktische en doordachte oplossingen die voortkomen uit de kennis en ervaring
Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken, een aandeel nemen in elkaar. Bij die verduurzaming wil de Rabobank klanten en hun omgeving versterken, met financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken. Zorg voor mensen, klimaat en natuur gaat vaak hand in hand met nieuwe verdienmogelijkheden en economische ontwikkeling.
Topgardens Landscaping staat voor maximaal tuinplezier voor elk budget. Behalve voor onze klant willen wij óók het beste voor het milieu. Zo gebruiken wij alleen FSC-gecertificeerde materialen en scheiden wij ons afval waar mogelijk. Wij zijn lid van branchevereniging VHG en zetten ons in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Wanneer uw woning nog geen spouwmuurisolatie heeft, is het een uitstekend idee om dit aan te laten brengen door Scheerman Isolatie. Onze professionele medewerkers boren volgens een vastgesteld boorpatroon kleine gaten in de muur. Hierna worden met behulp van een inblaaspistool ISO-parels met een speciaal bindmiddel naar binnen gespoten.
Meer weergeven
installatie%20carper_edited.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
Warmtebelang B.V.
Hemmerbuurt 207
1607 CH  HEM
0228-542848
(B.g.g.: 06-53902709)
info@warmtebelang.nl