Projectbouw

Enkele projectvoorbeelden:

Hof van Hout.jpg
westduinlodge.JPG

Hof van Hout - Alkmaar

5 duurzame woningen die wij in opdracht van Bouwbedrijf Bolten B.V. gaan voorzien van bodemwarmtepompen. De bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de woning in de winter wordt verwarmd, maar ook dat de woning in de zomer wordt gekoeld. De woningen worden compleet gasloos opgeleverd.

Westduin Lodge is een nieuw resort midden in de mooie duinen van Sint Maartensvlotbrug. Met een paar stappen sta je met je voeten in het zand en kijk je uit over de Noordzee. Hier kun je, vanaf 2022 genieten in één van de 18 luxueuze appartementen.

7 woningen warmenhuizen.JPG

In Warmenhuizen hebben wij, in opdracht van Van Duin Bouwbedrijf, 7 woningen voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarming, koeling en verwarmen sanitair water. De woningen zijn gasloos opgeleverd.

spoetnikstraat dirkshorn1.jpg

In Dirkshorn hebben wij, in opdracht van Wever Bouwgroep, 8 starterswoningen voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarming, koeling en verwarmen sanitair water. De woningen zijn gasloos opgeleverd.

ringdijk11 nieuwbouwprijs.jpg

In Amsterdam hebben wij, aan de Ringdijk, 7 appartementen aangesloten op een bodem-warmtepomp voor verwarming, koeling en verwarmen sanitair water. De appartementen zijn gasloos opgeleverd.