top of page

Projectbouw

Enkele projectvoorbeelden:

project kleingouw andijk.png

Op de hoek van de Middenweg en Kleingouw in Andijk worden drie riante gasloze, vrijstaande woningen gebouwd met garage.
Wij mogen de woningen voorzien van een bodemenergiesysteem. De woningen worden verwarmd en gekoeld door een warmtepomp en een 300 liter boiler voor sanitairwater. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

kerk aarlanderveen.png

Naast de hervormde kerk van Aarlanderveen zullen vier eengezinswoningen en vier appartementen worden gebouwd.

Wij hebben de opdracht gekregen deze woningen duurzaam te verwarmen met een bodemgebonden warmtepomp.

Hemmertoren2 Henver.jpg

De Hemmertoren - Hem

 1 vrijstaande woning, 2 hoekwoningen en 3 levensloop bestendige tussenwoningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en wij mogen de bodemenergie-systemen i.c.m. een 200 liter boiler verzorgen.

kerk zwaagdijk houtsma_edited.jpg

Verbouwen kerk tot appartementen - Zwaagdijk

Voor dit project hebben wij het bodemenergie systeem mogen verzorgen.

Binnen zijn twaalf appartementen gerealiseerd, verdeeld over begane grond en eerste en tweede verdieping voor mensen die zorg en begeleiding nodig hebben.

Hof van Hout.jpg

Hof van Hout - Alkmaar

5 duurzame woningen die wij in opdracht van Bouwbedrijf Bolten B.V. hebben voorzien van bodemwarmtepompen. De bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de woning in de winter wordt verwarmd, maar ook dat de woning in de zomer wordt gekoeld. De woningen zijn compleet gasloos opgeleverd.

westduin lodge klaar.jpg

Westduin Lodge is een nieuw resort midden in de mooie duinen van Sint Maartensvlotbrug. Met een paar stappen sta je met je voeten in het zand en kijk je uit over de Noordzee. Hier kun je, vanaf april 2022 genieten in één van de 18 luxueuze appartementen.

7 woningen warmenhuizen.JPG

In Warmenhuizen hebben wij, in opdracht van Van Duin Bouwbedrijf, 7 woningen voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarming, koeling en verwarmen sanitair water. De woningen zijn gasloos opgeleverd.

spoetnikstraat dirkshorn1.jpg

In Dirkshorn hebben wij, in opdracht van Wever Bouwgroep, 8 starterswoningen voorzien van een bodemwarmtepomp voor verwarming, koeling en verwarmen sanitair water. De woningen zijn gasloos opgeleverd.

ringdijk11 nieuwbouwprijs.jpg

In Amsterdam hebben wij, aan de Ringdijk, 7 appartementen aangesloten op een bodem-warmtepomp voor verwarming, koeling en verwarmen sanitair water. De appartementen zijn gasloos opgeleverd.

bottom of page