top of page
wallpaper sky.jpg

AGV - MVO

Warmtebelang BV doet alles om te voldoen aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vanaf 25 mei 2018 geldt.
 
Ook wij vinden uw privacy zeer belangrijk. Indien u specifieke vragen of opmerkingen heeft kunt u deze stellen via info@warmtebelang.nl

Bij Warmtebelang houdt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in dat we behalve het streven naar winst, ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf.

 

  • Met duurzame materialen ontwerpen we energiezuinige installaties voor warmte en warm water, zowel in bestaande- als in nieuwbouwwoningen maar ook in utiliteit. Hierbij gaat het om de balans tussen maximaal comfort en maximale energiezuinigheid.

 

  • Warmtebelang probeert haar producten rechtstreeks van de leverancier te laten bezorgen aan de eindklant. Zo kunnen we besparen op magazijnkosten, gereden kilometers en de uitstoot van o.a. CO2.

 

  • Wij bieden onze mensen de ruimte en mogelijkheden om zichzelf binnen hun vakgebied verder te ontwikkelen. 

 

  • Wij vinden dat eigen succes samen moet gaan met de zorg voor anderen. Daarom ondersteunt Warmtebelang diverse goede doelen die wij een warm hart toedragen.

 

bottom of page