Duurzame Energie is een (milieu-)bewuste keuze...

 

WARMTEBELANG is HET bedrijf dat zich al 17 jaar alleen en volledig bezig houdt met Duurzame Energie en dan met name Aardwarmte. Ruim 42% van de zonne-energie wordt opgeslagen door de aarde als aardwarmte.

 

Aardwarmte is een duurzame vorm van energie en een milieuvriendelijk alternatief voor het stoken met gas of kolen. In de praktijk is gebleken dat dit een materie is die je er niet "zomaar even bij doet". Het is een volwassen tak binnen de installatietechniek die alle aandacht behoort te krijgen.

 

Na jarenlang actief te zijn geweest in het reguliere installatiewerk hebben wij ons 17 jaar geleden vol overgave op het aardwarmte-pad gestort. Met als bedrijfsmotto "Van aardwarmte naar haardwarmte" zijn we bezig een groter publiek bekend te maken met deze techniek. Deels wordt dit ingegeven door idealisme, deels omdat het een goed gevoel geeft dat niet elke klus hetzelfde is.

 

Daarbij komt dat fossiele brandstof eindig is en aardgas ieder jaar weer fors duurder wordt. Met een warmtepomp kan de gasmeter voorgoed de deur uit! Bij aardwarmte wordt de gasrekening tot 0 gereduceerd maar wordt de elektriciteitsrekening hoger. Hierdoor is ineens de combinatie aardwarmte met zonnestroom erg interessant geworden.

 

Warmtebelang is een klein bedrijf, dit is een bewuste keuze. Zo houden we de kosten voor de klant laag en de service goed! Daarnaast ziet de klant gedurende het gehele traject dezelfde gezichten: vanaf het eerste gesprek tot en met het laatste inregelen van de warmtepomp. Dat deze formule werkt blijkt wel; de lijst met referenties van Warmtebelang groeit gestaag door!

 

Door onze jarenlange ervaring worden we regelmatig ingezet door collega-installateurs voor technische ondersteuning op de wat meer ingewikkelde projecten en bij reeds geplaatste installaties die niet naar behoren werken.

installatie%20carper_edited.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
Warmtebelang B.V.
Hemmerbuurt 207
1607 CH  HEM
0228-542848
(B.g.g.: 06-53902709)
info@warmtebelang.nl