Donald en Anita. Wij genieten nog steeds van het heerlijke comfort. Het is echt nergens koud in huis. Mooi staaltje vakwerk van Warmtebelang. Mag je gerust verder vertellen.

Arjan en Anne Zonneveld

Top bedrijf! Kundig, goede service en scherp geprijst. Na jarenlang zeuren en gedoe met hoge kosten bij niet goed werkende warmtepomp installatie, nu na aanpassingen en optimalisatie van het systeem door Warmtebelang is het comfortabel in huis en een significant lagere energierekening! Warm in winter, koel in de zomer. Ons vrijstaande huis, inhoud 1850 m3, 145 m2 glasoppervlak, gezin van 5 personen, maandelijks gas- en stroomkosten nu onder de 300 euro per maand! Klasse Donald, erg bedankt!

Hugo van de Klippe 

We hebben een oude smederij verbouwt tot woonhuis en wilde de

verwarming duurzaam laten uitvoeren door gebruik te maken van aardwarmte.

We kwamen terecht bij warmtebelang en zijn daar geweest voor informatie.

We zijn door Donald uitstekend ingelicht over de werking van een aardwarmte installatie. Daarnaast zijn Donald en Anita ook bij ons komen kijken om de situatie te plekke te bekijken voor een nog beter advies.

 

Als je gaat (ver)bouwen en je wilt een aardwarmte installatie dan moet je ook aandacht schenken aan de isolatie. Donald heeft dan ook met de aannemer en ons besproken hoe de isolatie uitgevoerd dient te worden. Daarnaast is hij tijdens de bouw regelmatig langs gekomen om zeker te zijn dat de isolatie juist uitgevoerd wordt. Dit stuk projectbegeleiding geeft aan de betrokkenheid van warmtebelang aan en dat ze er zo zeker van zijn de installatie goed tot zijn recht komt. En daarmee krijg je tevreden klanten zoals wij.

Na oplevering van het huis is Donald nog een paar keer terug geweest om de installatie fijn te tunen, na vragen / opmerkingen van onze kant.

 

Voor wat betreft de koeling, ja het houdt het huis een paar graden koeler dan buiten en daarom is het in huis comfortabel. Je moet echter niet verwachten dat het vergelijkbaar is met een airco installatie. Dit wordt  je overigens ook verteld tijdens de eerste besprekingen.

 

Een aardwarmte installatie is weliswaar qua aanschaf pittig, maar even ter overdenking  bv een nieuwe keuken kan je zomaar  €15.000,00 tot €25.000,00 euro kosten.

Een keuken gaat echter door het gebruik ieder maand weer een stukje van je af en na een tiental jaren wordt het weer tijd voor een nieuwe.

Een aardwarmte installatie komt iedere maand weer een beetje terug via een lagere energie rekening (je hebt tenslotte geen gas meer). Ook al zie je de installatie niet

fysiek zoals een nieuwe keuken je voelt wel het comfort. Wij hebben zowel

boven als beneden vloerverwarming. Geen koude voeten o.a.

Met de lagere energie rekening zou je dan weer kunnen sparen voor bv.

een nieuwe keuken ;-).

 

Jan en Tanja Harlaar

Sinds Januari 2015 wonen wij in het voorhuis van een Stolpboerderij en maken daarbij voor de verwarming en douche gebruik van een warmtepompinstallatie. En naar volle tevredenheid over de installatie en service van Warmtebelang. De renovatie van een Stolp is een tijdrovend project met altijd weer verrassingen, maar Donald en Anita passen zich altijd flexibel aan aan de omstandigheden, en zijn ons altijd tot steun geweest. Wij zijn ervan overtuigd dat de stookkosten zonder warmtepomp veel minder voordelig zouden zijn dan wel niet “onbetaalbaar”.  Voor de verdere installaties in het achterhuis van onze Stolp (totale inhoud 3000m3)  maken we dan ook graag weer gebruik van de kennis en kunde van Warmtebelang. Donald en Anita bedankt en ga zo door!

Jan Hein Veld & Eddy Bakker

Modern huis
WARMTEBELANG B.V.
Hemmerbuurt 207
1607 CH  HEM
info@warmtebelang.nl
Bezoekadres
WARMTEBELANG KENNISCENTRUM
Tomatenmarkt 22
1681 PH  ZWAAGDIJK-OOST
0228-752464
Op afspraak geopend
installatie%20carper_edited.jpg