top of page
DSC_1895.JPG
installatie carper.jpg

Over ons:

WARMTEBELANG is HET bedrijf dat zich al 20 jaar alleen en volledig bezig houdt met Duurzame Energie Concepten. 

 

Na jarenlang actief te zijn geweest in het reguliere installatiewerk hebben wij ons 20 jaar geleden vol overgave op het aardwarmte-pad gestort en zijn we bezig een groter publiek bekend te maken met deze techniek. 

Warmtebelang is een dynamisch bedrijf. We blijven ons verdiepen in vernieuwingen om goed up-to-date te blijven. Ons personeel is goed opgeleid, vakkundig en klantgericht. Wij vinden het belangrijk dat de klant gedurende het gehele traject dezelfde gezichten ziet: vanaf het eerste gesprek tot en met het laatste inregelen van de warmtepomp. Dat deze formule werkt blijkt wel; de lijst met referenties van Warmtebelang groeit gestaag door!

installatie tomatenmarkt.JPG

Certificering

Een opdrachtgever, bijvoorbeeld eindklant, aannemer of installateur, is verplicht om werkzaamheden aan een bodemenergiesysteem door een Bodem+ erkend bedrijf te laten uitvoeren. Voor installateurs die aan het bovengrondse gedeelte van een bodemenergiesysteem werken (de bodemgekoppelde warmtepomp) is het BRL KBI 6000-21 certificaat verplicht.

Warmtebelang is gecertificeerd en erkend voor zowel woningbouw als utiliteit!

boren hoorn.jpg

Bronnen

Voor het ondergrondse gedeelte van een bodemenergiesysteem (de bronnen en bodemwarmtewisselaars) is het certificaat BRL SIKB 11.000 verplicht. 

 

Wij werken alleen met gecertificeerde bronboorders.

bottom of page